Pagini

24 aprilie 2011

Un mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian
Salutări, eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian. Noi suntem cu voi.Nu sunteti singuri. Ar putea părea că  lumea din jurul vostru se destramă, dar vă asigurăm că este doar iluzia lumii materiale care  trece prin procesul perturbaţiei sale. Prea mult din ceea ce auziti în mass-media este negativ. Aceasta afectează constiinta voastră în moduri dezastruoase. Vă recomandăm să vă eliberaţi minţile de acest tip de dezordine cât mai mult posibil. Culegeţi ceea ce trebuie să ştiţi şi nu vă opriţi asupra a ceea ce auziţi.

In inimile voastre  cunoasteţi adevărul chiar daca nu-l realizaţi încă. Inimile voastre stiu ce este real şi adevărat. Noi vă vedem în căutare pentru ghidare despre ce sa faceţi în continuare în vieţile voastre. Uneori nu vă este clar. Aceasta este o parte a procesului de ascensiune. Vă puteţi simţi fără direcţie ca o navă fără chilă. Onoraţi acest proces, dragi fiinţe de Lumină. Faceti o treabă excelentă în timpul acestor vremuri confuze şi provocatoare. Staţi în echilibru pe picioarele voastre şi păstrati în vieţile voastre bastionul vostru spiritual. Când este timpul pentru etapa următoare energiile puternice vor aduce claritate.. Va trebui să vă bazati pe propria voastră judecată bună, împreună cu ajutorul altora atunci când este necesar. Acest lucru este  pentru a veni împreună spre a găsi împlinire şi lumină. 

Noi strălucim lumina noastră asupra voastră. Suntem peste tot prezenţi în cerurile voastre. Avem flotele noastre de monitorizare a pământului sub picioarele voastre. Verificăm atmosferă şi pregătirea voastră pentru sosirea noastră. Sunteţi gata? Este constiinţa voastră pregătita pentru ai adăuga în viata voastră  pe prietenii si familia voastră spaţială? Când totul este gata acest lucru se va întâmpla. Creatorul deţine cheile dăţii sosirii noastre. Lucrăm constant la această eventualitate.

Mulţi dintre voi sunt foarte sensibili şi reacţionează la activitatea solară, care este atat de frecventă în ultimele luni. Câmpurile geomagnetice ale Pământului trec de asemenea printr-o mulţime de schimbări. Din punctul nostru de vedere vedem acceleraţii imense în corpurile voastre fizice, care sunt îmbunătăţite de aceste energii. Ele au un scop şi sunt utile pentru Pământ. Totul lucrează în tandem pentru apariţia Pamantului în dimensiunile mai înalte. Planul este complex şi fiecare dintre noi participă în marea desfasurare.
Lucrăm în zona Japoniei, împreună cu alte flote, planetare. Aceasta zonă este încă problematică, după cum ştiţi. Noi facem sugestii telepatice la oamenii de ştiinţă care lucrează cu sârguinţă pentru a rezolva unele dintre catastrofele majore. Se întâmplă, de asemenea, multe si în oceane şi faunele sălbatice se îndepărtează. Ele ştiu unde sunt în sigurantă  să fie. Avem de asemenea si alte căi de a ajuta. Energia voastră si rugaciunile sunt de ajutor. Vindecarea Pamantul este un efort de cooperare comună.

În acest timp de nelinişte, vă rugăm să rămâneţi în adevăr cu voi înşivă, sa vă păstraţi mintea şi inimile voastre deschise. Asteptaţi-vă să vedeţi ce nu aţi mai văzut înainte. Asteptaţi-vă să vă amintiţi ceea ce cunoasteţi deja. Eliberaţi-vă de temerile voastre. Iubiţii pe vrăjmaşii voştri. Radiaţi lumina în întuneric. Eliberaţi ce sta în calea voastră. Extindeţi-vă campul de fortă de Lumină , astfel încât să fiţi infailibili.
De fiecare dată când luaţi măsurile necesare pentru a îndeparta iluzia din viaţa voastră sunteţi mai aproape de ascensiunea voastră. Acesta este obiectivul vostru final. Acesta este motivul pentru care sunteţi  acum pe Pamant. Fiţi atenţi, astfel încât sa fiţi  unde aveţi nevoie sa fiţi. 

Sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadian.
Canalizat prin Valerie Donner –aprilie 20, 2011  

In concluzie :

Suntem în procesul de co-creare a noi noastre realitaţii si noului Pământ. În primul rând trebuie să ne schimbăm realitatea noastră internă, să curatam blocajele noastre, temerile, etc astfel încât să putem primi toata iubirea şi energia Luminii care vine pe planetă. S-a mai spus că 'Totul trebuie sa se destrame, ca să putem veni din nou împreună" Aceasta este ceea ce se întâmplă. Când vine vorba de a veni din nou împreună,ne referim la a fi într-o constiinţă mai înaltă si de a ne ajuta reciproc prin ea. Mă aliniez cu voi pentru a continua să ne ridicăm constiinţa desupra celei  de a treia dimensiuni si să fim în pace.

Binecuvântări, Lumină & Iubire
Valerie Donner

©2011 The Ground Crew

Valerie Donner este consilier spiritual, intuitiv, vindecator, profesor, canal şi fondator al www.thegroundcrew.com Ea lucrează cu Maestrii si Taramurile Arhanghelilor să aducă informaţii importante din inima si suflet pentru a aduce vindecare puternica clientilor ei. Ea a meditat de două ori pe zi pentru aproape 40 de ani, fapt care îi permite să meargă profund în munca ei.

Sursa :http://thegroundcrew.com/channeled_messages.htm

Traducere :Eliza Fati