Pagini

14 aprilie 2011

Un mesaj profund de la Lordul Metatron-"Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman"Partea a IV a



Ascensiunea Colectivă va avea loc când majoritatea oamenilor de pe planetă vor fi în acestă stare de bucurie si nu înainte. Motivul acestui fapt, este ca această experienţă planetară este una a liberului arbitru. În acest Univers multi-dimensional liberul arbitru e Lege Divina....Când marea majoriate dintre voi,veţi trăi in bucurie, experienţa planetară se va transforma într-o lume a iubirii si unitaţii. Când cei mai mulţi dintre voi veţi renunţa la jocul polaritaţii deoarece aţi învăţat tot ce s-a putut învăţa , si când din propria alegere vă veţi muta în bucurie si unitate, ascensiunea colectivă va avea loc. Dar până când vor veni acele vremuri si cu siguranţă vor veni, programul Corpului de Lumină continuă. Ascensiunea va dura atât cat e necesar , iar umanitatea ca grup colectiv, va decide în cele din urmă când va avea loc acest eveniment. Libera vointă nu poate fi încălcată, nici macar pentru cele mai înalte scopuri si cu atât mai putin pentru a crea ascensiunea

Ceea ce vreau sa punctez acum cu aceasta informatie este ca cea mai bună cale de a servi pe Dumnezeu, umanitatea , planeta si pe voi însivă , este de a face din vietile voastre adevarate capodopere ale bucuriei. Fiti nemilosi când vă evaluati viata si îndepartati tot ceea ce nu vă aduce bucurie. Lăsati în urmă emotiile si vechile probleme , deoarece vă consumă energia cu care ati putea simti în schimb bucuria. Dacă vă veti concentra atentia învătând să trăiti în bucurie ca propria cale de initiere, veti deveni adeptul si maestrul spiritual care doriti sa fiti. Ii veti asista prin prezenta voastră pe cei ce-i întalniti si veti ancora deasemeni si energiile bucuriei pe planetă pentru a o asista în nasterea unui nou nivel de manifestare pentru toti. Această stare extatică de uniune cu Dumnezeu face parte din potentialul care e disponibil pentru toată lumea. Calea bucuriei face ascensiunea atat de simplă, pentru ca tot ce este necesar este ca fiecare individ să-si asume întreaga responsabilitate a vietii sale. Trăiti-vă viata ca o capodoperă a BUCURIEI.

Schimbarile planetare ce au fost profetite si pe care le traiti acum sunt înfricosatoare pentru multi. Dar nu aveti de ce sa vă fie frica decat de frica însăsi, asa ca am să vă aduc acum informatii legate de modul în care Corpul de Lumină a schimbat viitorul probabil al planetei. Am descris procesul pentru voi ,asa cum vă afectează sinele fizic si viata personală. Voi explica acum cum afectează Corpul de Lumină planeta , întrucat ea este fizică si constituie întreaga bază de sustinere a vietii fizice. Asa cum deveniti o fiintă de lumină si planeta se schimbă. Planeta devine o sfera cristalina de lumină. Cand a început experimentul Corpului de Lumină în 1988, planeta a facut tranzitia în al 3-lea nivel al Corpului de Lumină. Ea a trecut apoi cu fiecare an în nivele mai înalte, în al 4-lea în 1989, în al 5-lea în 1990, si în al 6-lea în 1991. Planeta a intrat în al 7-lea nivel în 11 ianuarie 1992 cu portalul din 11:11 si a ramas acolo pana la deschiderea urmatorului portal din 05/05/92.

Acest portal a initiat începutul al 8-lea nivel al Corpului de Lumină în procesul planetar si odata cu el au devenit tot mai probabile si schimbarile planetare. Tranzitiile planetare au fost mereu înlesnite de o serie de tehnologi pe care eu le numesc ‘portaluri’. Portalurile sunt canale energetice deschise între universurile dimensionale mai înalte si acest univers. Aceste canale aduc energiile necesare pentru a modela constiinta de masă, a schimba vibratiile planetare si frecventele dimensionale. Aceste portaluri necesită asistenta fratilor din spatiu si a multor fiinte din dimensiunile frecventelor înalte, pentru a rafina energiile în scopuri specifice. Scopul unui portal cat si sincronizarea lui tine de domeniul Consiliilor Inalte, Comitetului Karmic, si a Maestrilor Inaltati a Marii Fratii Albe.Aceste consilii supravegheaza evolutia si ajuta atunci cand este necesar. Scopul portalului din 05/05/92 a fost de a împiedica probabilitatea unui dezastru cataclismic ,care ar fi avut loc din cauza faptului ca planeta începea sa piardă în densitate. Cel mai mare dezastru probabil ar fi o schimbare de poli. Poarta de acces din 05/05/92 a marcat trecerea între înspiratia şi expiratia lui Dumnezeu. Trecerea între un univers în expansiune şi unul în contractare.

Acest portal 05/05/92, a semnalat perioada de timp între cele două direcţii. De data aceasta continuă până în anul 2012, când înspiratia Domnului Brahma începe. Acest Universul fizic s-a expandat, fragmentându-se afară, în individuaţie. Când începe contracţia (inspiraţia Domnului Brahma) are loc absorbtia fragmentelor în Unime.

Schimbarea Grilei din emisfera estica la cea vestica (Muntele Shasta) a fost proiectată pentru a ajuta în acest moment de tranzitie pe cei care sunt cunoscuti ca Lucratori în Lumină , întrucat schimbarea Grilelor a permis frecvenţelor planetare sa treacă în sus, în ceea ce vă este cunoscut ca frecventa cea mai joasă a dimensiunii a patra. Acest lucru a adus vibratiile planetare în ‘lumile astrale’. Aceste lumi sunt încă lumi de polaritate şi iluzie, dar sunt mai puţin fizice. Acest lucru creaza posibiltatea ca fiecare dintre voi să începeti sa deschideti potentialele bucuriei pentru voi însivă si făcand asta dezastrele vor deveni mai putin probabile.

Cei care sunt conştienţi şi învăţă să folosească puterea spirituală pentru a crea în planul fizic pot folosi energiile din noua aliniere a grilei pentru a crea versiunea lor proprie a 'Raiului pe Pământ'. Multi dintre voi solicită această asistenţă, pentru ca multi Lucratori în Lumina au vrut să fie capabili să precipite gândul în materie.

(va continua)

Lordul Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore

sursa: http://metatron12953.wordpress.com/divine-messages-4/

Traducere: Eliza Fati