Pagini

16 aprilie 2011

Un mesaj profund de la Lordul Metatron-"Ascensiunea si transmutarea corpului fizic uman"Partea a V a



Cel mai bun mod de a va elibera de tiparele dusmaniei este acela de a va muta intr-un spatiu in care sa credeti că nu exista dusmani. Mutati-va intr-un spatiu unde nu se pune problema unei nevoi de a va proteja drepturile. Desi aveti dreptul absolut de a poseda si a purta arme, de unde ar proveni necesitatea de a le folosi? Aceasta este o lume a pacii! Acesta este unul dintre lucrurile care se vor schimba drastic, ca urmare a Revolutiei Silenioase. Cu transformarea energiei, iluzia de a avea dusmani va deveni din ce mai in ce mai putin reala pana cand va inceta in cele din urma sa mai existe.

Deveniti mai clari in interiorul vostru la modul in care interpretati aceste evenimente violente, şi ce va oglindesc acestea. Deveniti clari in interiorul vostru de modul in care percepeti necesitatea de a avea arme, şi care sunt valorile voastre. Lucrati fiecare la aceasta problema la nivel personal in viata voastra, pana cand veti crea o perceptie a unui spatiu de siguranta,a unei lumi stabile. Ajutatii pe ceilalti de langa voi,care au temeri legate de chestiunile politice,prin abilitatea voastra de a aduce aceasta energie.(a sigurantei).

Facilitatii in eforturile lor de a procesa convingerile personale, pana cand acestia vor ajunge in punctul in care se vor simti in siguranta, fără teamă, avand atitudinea ca acesta e un timp de pace pe care merita sa-l intampinam.. Daca puteti face aceste lucruri, veti fi de mare serviciu Luminii, pentru sprijinul acordat in Transformarea Constiintei de masa cu privire la aceste aspecte. Este interesant faptul că, la nivel macro, oamenii sunt dispusi sa lase departe armele nucleare. Distrugandu-le,demontandu-le, facand utilizarea lor ilegala. Dar la un nivel personal,se agata atat de strans de propriile lor arme de foc. Legea divina este - precum in Interior, astfel si în Exterior. Ea trebuie sa aiba loc mai intai la un nivel personal, apoi se va manifesta si pe plan international. Daca doriti cu adevarat sa interziceti armele nucleare, incepeti cu propriile voastre vieti.

In mod normal, inainte ca energia sa se alinieze intr-o maniera echilibrata, pendulului se va balansa dintr-o parte intr-alta. Speranta e ca aceasta problema este doar o leganare de pendul inainte ca atitudinile sa se echilibreze. Miscarile politice pe care le vedeti sunt destinate a crea reforme in Sistemul de Protectie sociala. Aceste schimbari sunt rezultatul portalului deschis pe 06/06/94. Acest portal a fost unul de imputernicire de sine.

Dar, impreună cu Imputernicirea de sine vine si cerinta de a avea incredere in sine. Acest portal a adus un model nou de imputernicire de sine- Feminin. Fiecare doamna poarta in constiinta ei arhetipul Zeitei Athena. Un model al activarii acestui arhetip, al Femeii Imputernicite, a fost teleportat prin acest portal de acces din nava Athena. Acest lucru a pus la dispozitie solutia pentru a inlatura problemele sociale din tarile occidentale, astfel cum ar putea planeta si speciile sa se Inalte,dacă mai mult de jumătate din populatie este intr-o pozitie mai putin decat pregatita? Multe femei sunt tratate cu mai putin decat li se cuvine , avand mai putine oportunitati de educaţie, castigand mai putin, limitate la bunastare, desemnate la circumstantele saraciei si oportunitati inegale. Pentru a schimba acest lucru, femeile trebuie sa-si asume puterea lor. Energia ce sprijina femininul este disponibila, şi a fost asa inca de la trezirea forţelor naturii,odata cu portalul de acces din 12/21/91.

Cei dintre voi care sunteti constienti si imputerniciti, trebuie să va concentrati atentia pe a umple golul cu bucurie, schimband conditia vietii voastre rapid si usor. Pe masura ce faceti acest lucru, trecerea de la vechile conditii la cele noi vor fi traversate de majoritatea cu usurinta.. Cei dintre voi care lucrati intens la propria voastra ascensiune, purtati o povara mare. Acea sarcina va este data defapt pentru a trai viaţa impecabil. Nu puteti crea ceva la nivelul macro (colectiv), fara sa creati mai intai la nivel micro (personal).Precum este Sus asa este si Jos. Aceasta este Legea Divina. Trebuie mai intai sa creati in interiorul vietii voastre ceea ce doriti in tara si in structura societatii voastre.Sunt multi dintre voi intrupati cu aceasta Misiune Divina, de a aduce aceasta lege cat mai aproape de Legea Divina.

Sunteti aici pentru a schimba intregul colectiv, in ceea ce priveste problemele de politica, economie, guvern, şi lege. Trebuie in primul rand sa utilizati si sa traiti in viata voastra dupa principiile Legii Divine, inainte de a le putea aduce in nivelul constiintei de masa. Creati o viata fara a fi nevoie de aparare sau violenta, fara a fi nevoie de polaritati politice, de programe de ajutor social si fara a fi nevoie de tratamentul unor boli.
Creati in vietile voastre o lume de pace, bucurie, de securitate, şi egalitate. Lumea exterioara va urma exemplul vostru. Aceasta lume in care va aflati acum este lumea celei de-a patra dimensiuni - o lume astrală. Aceasta este incă o lume de polaritate, dar exista o diferenta. Aceasta polaritate este doar o iluzie!

Exista povesti despre fiecare cale de initiere despre ‘Gardianul pragului’, de cele mai multe ori insa Gardianul este un monstru teribil. Atunci cand un initiat a invatat suficient sa calatoreasca in lumile astrale, primul lucru pe care il va intalni este Gardianul. Initiatii trebuie să invinga Gardianul pentru a face progrese in continuare pe calea lor spirituala. Aceasta este considerat un test, iar testul trebuie să fie trecut, daca nu instructiunile Maestrului inceteaza.. Fiecare traditie Ezoterica dispune de metoda proprie de cum sa se ocupe cu Gardianul si cum sa-l depaseasca. Insa adevarul universal despre acest test, este ca voi sunteti Gardianul. Acel demon teribil este o aparitie astrala a celor mai mari temeri ale voastre. Un monstru da, dar este cu nimic mai mult decât o iluzie. În fiecare traditie, solutia este ca initiatii sa elibereze temerile lor precum si demonii personali si atunci ei il vor depasi. Acesta va disparea pur si simplu.

Din acest motiv fiecare traditie spirituala, sau cale de initiere, a pus intotdeauna accent pe dezvoltarea claritatii, si calitatilor personale, cum ar fi smerenia, iertarea şi iubirea. Aceste calitati sunt singura modalitate prin care puteti strapunge iluziile lumii astrale. Ca si in traditiile vechi si in evolutia Ascensiunii de astazi, frecventele dimensiunilor inalte nu sunt accesibile initiatului pana ce acest test nu a fost trecut.

Într-o initiere, nu exista nici un eşec. Daca testul nu este trecut, lectia este repetata pana cand initiatul o depaseste. Aceasta este cea mai buna metafora pe care v-o pot da pentru a descrie experientele pe care le aveti de parcurs in aceasta frecventa dimensionala. Amintiti-va, Gardianul este doar o iluzie si polaritatea este doar o iluzie. Daca eliberati acele iluzii si convingeri, eliberarati aceste temeri, Gardianul dispare! Lumea pe care o expermentati se va recrea in jurul noilor voastre perceptii ale realitatii. Asistenta din partea tuturor ostilor ceresti este disponibila pentru fiecare dintre voi, dar trebuie sa o cereti. Nu putem încalca liberul arbitru chiar daca e pentru a va ajuta.
Toata asistenta de care aveti nevoie este disponibila pentru fiecare dintre voi ca sa pasiti prin aceste schimbari in pace şi bucurie. Această informatie este prezentata pentru a va asigura că totul este bine. Rolul meu este de a transforma temerile voastre, de a va asigura de iubirea divina si de a va trezi la potentialul pe care-l aveti pentru a ajuta colectivul. Fiecare dintre voi are doar o singura responsabilitate in această viata, iar aceasta este responsabilitatea pentru VIATA VOASTRA. Legea divină este precum e Sus asa e si Jos; precum e in Interior – asa e si in Exterior.
Cand percepeti dificultati in lumea din exteriorul vostru, dusmani, sau oameni cu nasul pe sus uitati-va la viata voastra interioara pentru ca ei vor exista de asemenea si acolo. Daca schimbati perceptia in viata voastra interioara veti gasi ca in mod miraculos viata voastra exterioara, experienta si perceptiile se schimba , aceasta este legea divina.
Puteti elimina polaritatea foarte simplu – lucrand cu viata voastra, si este tot ce trebuie sa faceti, fiecare dintre voi. Mergeti inainte si faceti din viata voastra o capodopera absoluta a bucuriei. Va sunt date instrumentele ,puterea, intreaga asistenta si indrumarea de care ati putea avea nevoie va este disponibila. Fiecare dintre voi trebuie sa faceti asta de fapt, si asa cum faceti veti transforma lumea voastra precum şi intreaga lume.
Nu aveti de ce va teme, decat de frica insasi - pentru ca frica ramane ultimul rau din lume. Lucrati cu teama, si eliminati-o din corpul mental si corpul emotional, iar acest lucru o va elimina din viata voastra. Frica este singurul inamic care a ramas iar acel inamic este in fiecare dintre voi.

Într-adevar, mareti sunt cei care s-au intrupat in acest vremuri de schimbare. Initierea voastra este aproape completa. Tot ce va ramane este sa treceti fiecare testele Bucuriei.

Binecuvantarile mele la toti , pentru că vă iubim, va onoram, si va cautam numai pentru a va servi pe fiecare dintre voi.

Lord Metatron

canalizat prin Laurie Gilmore

http://metatron12953.wordpress.com/5-divine-message/

Traducere: Eliza Fati