Pagini

9 aprilie 2011

Confederatia Galactica SaLuSa 8 aprilie 2011


SaLuSa, Aprilie 8, 2011


Nu renuntati in aceasta faza inaintata, pe calea voastra catre Ascensiune. Haosul are un rost si totul face parte din curatenia extinsa, care este in plina desfasurare. Nu este interesant ca din tentativele Celor intunecati de la a va opri dezvoltarea, ei de fapt va ofera posibilitatea de a face exact contariul? Fara sa-si dea seama ei fac sa se intruneasca exact conditiile, care sa ceara o curatenie minutioasa a Pamantului. Stiind asa cum noi stim despre planurile lor, noi cautam mereu modalitati prin care sa le aducem in beneficiul nostru. Uneori actiunile lor nu servesc nici unui alt scop decat acela de a va dovedi ca decat in cazul in care progresul lor este oprit, voi va indreptati catre calamitati si mai mari. Ei sunt o alarma de trezire a Umanitatii, la a folosi puterea lor pentru a schimba viitorul acestora. Daca va aflati in pozitia de a influenta ceea ce se petrece, sunteti primii carora li se cere sa intrati in actiune. Unii dintre voi va aflati aici exact cu aceasta misiune, si veti fi inspirati sa va folositi abilitatile in concordanta cu aceasta.

Noi, cei din Federatia Galactica, ne aflam aici pentru a ne duce la bun sfarsit indatoririle, dar ele sunt menite sa fie sustinute si ajutate de catre voi. Nu a fost niciodata intentionat ca noi sa actionam ca o echipa de salvare solitara, dar desigur noi avem aliatii nostri, care lucreaza exceptional de mult, pentru a aduce in manifestare planul Ascensiunii voastre. Totusi, fiecare dintre voi in concordanta cu abilitatile proprii puteti face parte dintr-o echipa mai mare de Lucratori intru Lumina. Un aspect important este a face cunoscut adevarul despre ceea ce se petrece si de a ne sustine acolo unde oamenii au fost pacaliti prin tentative deliberate de a ne ilustra intr-un mod care sa inspire frica. Odata ce vom putea fi vazuti pentru ceea ce suntem cu adevarat, noi stim ca prezenta noastra va fi acceptata si un pas gigant inainte va fi facut. Impreuna putem sa ne ocupam de toate nevoile Omenirii, pentru a pregati scena, pentru schimbarile finale ce vor avea loc aproape de incheierea ciclului in dualitate. Atunci vom putea cu totii sa ne concentram asupra stabilirii bazelor pentru o noua societate si civilizatie, bazata pe ceea ce este bine pentru toti.

Noi simtim ca o foarte buna treaba a fost facuta de prietenii nostri de pe Pamant, acestia oferind inca o voce care sa ne sustina. Multi sunt ingrijorati cu a duce mai departe dezvaluirea, pe masura ce rapoarte ale observarii noastre continua sa curga zilnic. Nu mai este cu putinta sa se nege existenta noastra, dovezile care indica aceasta crescand si din ce in ce mai multi dintre voi aveti contact direct. Aceasta se va fi petrecut cel mai probabil in cazul acelora care sunt incarnari pe Pamant din una dintre civilizatiile cu care sunt direct implicati. Asemenea suflete simt invariabil o conexiune puternica cu noi si accepta cu usurinta rolul pe care noi il avem in evolutia voastra. Noi suntem calea spre inainte, prin invitatia pe care ne-ati facut-o si prin decretul divin, care cere sfarsitul dualitatii. Deci veti vedea ca nimic nu va mai prelungi experientele actuale pentru inca mult timp, si pe masura ce Lumina coboara pe Pamant schimbarile se vor accelera.

Dumnezeul A Tot Ceea Ce Este a planuit eliberarea voastra din dualitate; inca din momentul in care ati intrat pentru prima data in vibratiile joase. Subconstient ati stiut mereu ca este asa si aceasta v-a ajutat sa sa aveti incredere totala in deznodamant. Acest subiect a fost dezbatut de atunci chiar frecvent si pentru cel putin secolul trecut voi ati avut numeroase suflete din dimensiunile mai inalte, care si-au asumat roluri de invatatori in aceasta directie. Cu venirea propriei voastre Varste Spatiale, mintile voastre s-au expansionat, pentru a permite credinta in existenta altor forme de viata dincolo de Pamantul vostru. De asemenea cu cunoasterea ca noi suntem capabili sa calatorim inter-dimensional, voi ati gasit raspunsul pentru cei care inca considera ca noi nu suntem capabili sa ajungem la voi. NASA are dovada absoluta a vietii pe unele planete din sistemul vostru solar, dar inca face eforturi considerabile pentru a musamaliza aceste informatii. Expeditiile lor pe Marte si pe Luna voastra au adus atat de multe dovezi ale unor civilizatii anterioare, insa ei ascund dovezi fotografice sau le modifica pentru a pastra adevarul pentru ei insisi. Voi aveti dreptul sa stiti despre asemenea activitati, si noi vom dezvalui aceste adevaruri ascunse atunci cand contactul deschis se va realiza.

Prin variate surse si pentru multi ani voua vi s-au dat mesaje de la Federatia Galactica. A durat o lunga perioada de timp pentru a exista o acceptare generala ca aceste contacte sunt autentice, si prin intermediul acestora un intreg suvoi de informatii a fost transmis spre voi. El a fost ignorat si dat la o parte de catre cei care au alte credinte si care nu pot contempla faptul ca unii dintre ei au fost indusi in eroare. Totusi, se aproprie momentul, in viitorul foarte apropiat, cand adevarul va trebui sa fie facut cunoscut. Fiecare dintre voi va avea atunci posibilitatea de a-si reconsidera credintele mult pretuite. Nu exista nici o fortare a acestei opinii asupra niciunuia dintre voi, ci pur si simplu o prezentare a ceea ce este adevarat, in ceea ce va priveste pe voi si istoria voastra.

Nu noi am sustinut ca Noi Suntem cu Totii Unul, in care caz voi ati putea accepta ca la un moment dat in timp ar fi chiar firesc pentru noi sa ne reunim. Voi ati fost izolati pentru a asigura ca cei din exterior nu vor interfera cu experientele voastre de pe Pamant, aceasta daca voi nu ii invitati. Ofertele noastre de a aduce pace pe planeta au fost refuzate de guvernul vostru in favoarea realizarii unui pact cu Micii Cenusii in schimbul de tehnologie avansata si posibilitatea pentru acestia de a avea baze pe Pamant. Aceasta nu a fost in interesul vostru, ci in acela de a crea o baza a puterii care sa permita dominatia mondiala. Datorita cresterii dramatice in nivelelor de constiinta, acel plan a fost compromis pe masura ce Lumina a crescut exponential si continua sa faca aceasta. Energiile joase nu mai sunt puterea care au fost, si dicteaza sfarsitul Celor intunecati.

Nu a fost niciodata o inaintare usoara in ceea ce priveste dualitatea, insa in curand va veti afla in pozitia de a realiza ca sfarsitul este clar in campul vostru vizual. Toate schimbarile majore necesare vor continua cu efort sporit si ultimele vestigii ale controlului Illuminati-lor vor disparea. Deci inca o data vom reitera ca totul este bine, pentru ca victoria voastra este asigurata. Este o vreme a celebrarii, deoarece este prima data cand civilizatia voastra a iesit invingatoare asupra incercarilor aduse ei si a adus Lumina pe Pamant. Nu doar atat, dar Ascensiunea cu Mama Pamant este o ocazie unica la care sunteti privilegiati sa luati parte.

Sunt SaLuSa din Sirius si admir in mod absolut dedicatia voastra in a invinge pe Cei intunecati si credinta voastra in puterea Luminii. Veti fi cu adevarat capabili sa spuneti ca v-ati pus cu o forta intunecata puternica, si ati invins.

Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
http://galacticchannelings.com/romana/mike08-04-11.html