Pagini

27 aprilie 2011

Confederatia Galactica - SaLuSa- aprilie 22, 2011



Acum, ca ati inceput sa vedeti faptul ca voi manuiti o putere imensa, vedem inceputul multor miscari ce va vor orienta pe directia schimbarilor referitoare la modul in care sunteti guvernati. Autoritatile sunt de multa vreme speriate de intentia voastra colectiva de a face lucrurile asa cum voi doriti. Aceasta este evident de multi, multi ani, chiar si demonstratiile pasnice fiind interzise. Astazi voi ati concluzionat, ca decat daca luati lucrurile in propriile maini, este putin probabil sa va vedeti intrunite aspiratiile. Pacea a fost un aspect foarte important pe agenda voastra de atat de multa vreme, insa ea a fost ignorata de catre Cei intunecati, care s-au folosit de razboaie pentru a va inrobi. Acum, cand rabdarea voastra s-a sfarsit, nivelele de constiinta sunt de asa natura incat ele rascolesc oamenii, care se apropie de punctul de “fierbere”. Ceva trebuie sa se petreaca foarte curand, iar noi vom fi in urma voastra, sustinandu-va, deoarece incheierea tuturor razboaielor si a ostilitatilor trebuie sa se petreaca. Nu exista loc in viitor pentru energii atat de joase, si cu siguranta nu in dimensiunile mai inalte, adevarul fiind ca acestea nu pot exista in acele dimensiuni. Cu banii si energiile ce au fost irosite pe razboaie, ati fi putut in schimb sa aveti o lume fericita si multumita, plina de oameni care sa fi trait in siguranta si bucurandu-se cu totii de avutia acestei lumi. Acea experienta va deveni curand realitatea voastra, pe masura ce actiunea de purificare, care are acum loc, inlatura energiile joase, ce au hranit monstrul razboiului.
Oamenii sunt predispusi la iesiri emotionale, insa starea lor de spirit naturala este una de co-existenta pasnica. Au fost Cei intunecati cei care au perpetuat o stare de separare si divizare a oamenilor, unii impotriva celorlalti. Acum voi realizati cum ati fost pacaliti de eoni de timp, si ati realizat ca inamici au fost creati acolo unde ei nu au existat inainte. La nivelele voastre voi ati luat initiativa si urmariti sa reconciliati relatiile dizarmonioase, calatoriile in jurul lumii deschizndu-va ochii la cat de usor este sa va intelegeti unii cu ceilalti. Toleranta diferentelor dintre voi a depasit barierele culturale si cele de credinte religioase. Pentru multi judecata a fost lasata deoparte, mai ales acolo unde respectivii au realizat ca prin incarnari repetate, ei au experimentat viata in multe tari diferite. Dragilor, aceasta nu este decat oportunitatea pe care viata v-o ofera de a reunii intreaga omenire, aceasta realizand Unicitatea a toate cate exista. Ca si indivizi, voi nu puteti face acest pas cuantic in dimensiunile mai inalte, decat daca ati depasit prejudecatile si judecata si decat daca puteti sa ii transfigurati pe ceilalti in Iubire si in Lumina.
Ascensiunea nu vi se ofera pe tava, ea trebuind sa fie meritata prin aplicarea Legilor Universale. Cu aceasta vine o rafinare a energiilor voastre si voi sunteti in sfarsit pregatiti sa parasiti nivelele vibrationale, care nu mai intrunesc nevoile voastre. Este o progresie naturala, care vine la cei care urmaresc inaltarea, simtind ca Pamantul nu este adevarata lor casa. Intr-adevar, voi ati putea intreba a cui casa este el, la inceput voi toti venind de pe nivele mai inalte. In cea de-a treia dimensiune Pamantul este casa voastra temporara, pe durata acestui ciclu, care dupa cum stiti este pe cale de a se incheia. Multi vor ramane cu Mama Pamant dupa Ascensiune, in timp ce alti isi vor reintalni din nou familiile lor reale. Ei vin din multe civilizatii raspandite peste tot in Univers. Voi ii veti regasi in Federatia Galactica, si adesea ei sunt tocmai aceia care au avut o contributie in evolutia voastra. Deci veti vedea ca noi suntem departe de a va fi straini voua.
Realizati voi ca sunteti influentati de legaturile voastre din Spatiu si ca subconstient, de exemplu, voi copiati vopsirea parului in rosu si verde, culori ce nu sunt in mod normal intalnite pe Pamant. Acelasi lucru se aplica si in cazul culorilor pielii, moda si muzica. Voi sunteti un adevarat amestec de Fiinte Galactice, care cu claritate v-au influentat preferintele. Atunci cand vom atinge faza in care sa puteti accepta diferite feluri de Fiinte, voi veti fi chiar intrigati de aspectul acestora. Tineti minte ca diferitiele forme si marimi sunt uneori rezultatul direct al unor factori cum ar fi gravitatia. Dupa cum se si petrece, voi sunteti asemanatori cu multe Fiinte Galactice, desi exista tendinta din partea lor de a fi mai inalte putin. Unele pot fi definite ca barbati ori femei, insa nu intr-o directie strict fizica, asa cum voi o intelegeti. De fapt, nu este neobisnuit pentru Fiintele Mai Inalte sa fie androgine. Va fi minunat atunci cand veti intalni Prietenii vostri Galactici si unul dintre aspectele cele mai izbitoare pentru voi va fi iubirea specifica pe care acestia o emana. Este foarte real si ei sunt cel mai probabil aceia care au atins starea de Constiinta Cristica.
Indiferent de sacrificiile pe care voi simtiti ca le faceti acum, fiti convinsi ca fiecare farama de efort va merita cu prisosinta. Voi sunteti atat de aproape de a ascensiona si doar in cat ai clipi din ochi, aceasta va fi la voi. Noi am spune ca ea este cu mult mai extraordinara decat va imaginati, si viteza cu care schimbarile vor avea loc va fi remarcabila. Noi vrem sa punem deoparte curatirea Pamantului si sa ne concentram in a va pregati pentru Ascensiune. Noi stim ca voi sunteti obositi sa asteptati, insa majoritatea dintre voi suntei acum aici special pentru aceasta perioada, si ati fost de acord sa participati la munca in numele Luminii, pentru a-i ajuta pe altii sa ascensioneze. Multi sunt vindecatori, insa voi sunteti ceruti la toate nivelele diferite, deci sunteti in locul potrivit, in momentul potrivit pentru a ajuta. Cum altfel sa fi venit pe Pamant in vremuri atat de memorabile, daca nu pentru a lua parte la aceste emotionante schimbari ce va asteapta in viitorul apropiat. Voi aveti atata experienta si talente pentru a oferi celorlalti, si fiti siguri ca ele sunt cunoscute si vor fi folosite. Daca inca nu ati fost chemati sa va oferiti ajutorul, asteptati sa va vina randul si voi nu veti pierde oportunitatea voastra. Chiar se ajunge intr-o situatie in care sa fie nevoie de toata lumea («“all hands on deck” situation», eng., n.t.). Fiecare contributie este binevenita si amintiti-va ca fiecare dintre voi este unic si nimeni nu poate face exact ceea ce faceti voi, in particular.
Perseverati si nu lasati garda jos. Cei intunecati poate ca au pierdut batalia, insa influentele lor raman in continuare si se vor atasa oricarui suflet, care este deschis si care nu este chiar cu totul al Luminii. Furia este inca o energie foarte daunatoare si ati face bine sa nu va deteriorati campul vostru auric, permitandu-i acesteia sa va scape de sub control.  Ganditi-va de doua ori inainte sa izbucniti intr-un acces de furie, si aflati ca aceasta va raneste pe voi cat si pe oricine altcineva. Parasiti confruntarea si nu fiind lasi, ci micsorand orice sansa ca aceasta sa devina ceva serios. Chiar mai bine, lasati ca iubirea voastra va neutralizeze orice sansa ca energiile negative sa devina periculoase. Frumusetea unei asemenea situatii este de a putea sa va realizati munca, fara a atrage atentia asupra voastra.
Sunt SaLuSa din Sirius si este atat de placut sa ma pot adresa voua intr-o maniera care este prietenoasa si informala. Va Binecuvantez pe voi Toti cu Lumina si Iubire.
Iţi mulţumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
http://www.galacticchannelings.com/romana/mike22-04-11.html