Pagini

6 aprilie 2011

Mesaj urgent de la Bunicuţa: CRISTALELE


Nu trebuie să ştiţi cum funcţionează, dar puteţi avea încredere în ceea ce scrie aici:
După cum ştiţi deja, cristalele stochează informaţia sau intenţia. Acest lucru este cunoscut şi oamenilor de ştiinţă care au creat ceasuri, calculatoare şi cipuri inteligente.
În acest moment Terra se schimbă. Se aseamănă unei femei care naşte...foarte puternică dar şi cu multă energie perturbatoare...cu contracţii.
În aceste timpuri extraordinare, trebuie să ne unificăm cu Terra pentru a o susţine...dar şi pentru viitorul nostru. Ni se spune peste tot că va fi Pace, Iubire, încredere dar trebuie să susţinem puternica transformare care se desfăşoară acum.
Ni se cere să facem rost de un cristal. Chiar şi unul mic, nu contează mărimea, ci doar să fie unul adevărat şi să îl purtăm la gât. Este momentul să ne reconectăm la Mama Pământ.
O bucăţică de cuarţ pusă într-o punguţă de piele sau într-un alt material natural (în nici un caz metal!). Poate fi unul mic. Puneţi-l în jurul gâtului copiilor voştri, iubiţilor/iubitelor voastre şi al apropiaţilor voştri. Planeta are nevoie să simtă prezenta iubitoare a oamenilor şi a cristalelor „încărcate”. Fie ca inima noastră să se reunească din nou! Iată cel mai important lucru pe care putem să îl facem acum. Foarte important. Faceţi acest lucru, ca o mare familie, zi şi noapte. Dar trebuie să o faceţi acum. Reamintiţi-vă că acest cristal ne leagă de energia maternă a Planetei noastre.
Înainte de a pune cristalul la gât, ţineţi-l în mâinile voastre şi rugaţi-vă din toată inima (faceţi ceea ce înseamnă pentru voi a vă ruga), din toată bunătatea voastră pentru trezirea în fiecare dintre noi a Sinelui Total, pentru a fi conectaţi cu toată rasa umană, în inimă, prin cristalul Mamei Pământ, la iubirea sa, la intenţiile sale şi la conştiinţa ei. Purtaţi această bucăţică din corpul ei, cu toată iubirea, în jurul gâtului, astfel încât, energia stocată din toate cristalele de pe planetă, să vă fie transmisă şi să vă unifice.
Vă rog să trimiteţi mai departe informaţia la toate persoanele pe care le iubiţi. Fie ca toţi oamenii, indiferent de rasă, să retransmită mesajul şi noi să devenim unul, legaţi mai puternic prin acest cristal.
Copiii Pământului în sfârşit ne vom ridica şi ne vom aminti cine suntem, pentru a ne apăra mama şi pe noi înşine cu iubire, prin iubire.
Noi suntem cei pe care i-am aşteptat, şi a sosit momentul să ne unim şi să ne reunificăm cu Mama Pământ.
Să lăsăm inimile noastre să bată ca una.
Avem nevoie, pentru început, doar de un mic cristal.
În ceea ce priveşte cristalele mai mari pe care le aveţi acasă...Le-aţi cumpăra, fără să ştiţi, pentru aceste timpuri.
Ni se cere „urgent” să le umplem cu iubire pentru Pământ, cu toată bunătatea noastră, cu inima noastră deschisă şi iubitoare...şi să le daţi drumul pe cursurile de apă din preajma voastră. Prin apă, Pământul va şti, repede cât de mult o iubim, că avem încredere şi bunăvoinţă faţă de ea.
Pur şi simplu luaţi un cristal, puneţi-l la gât, şi trimiteţi-i toată iubirea pentru Mama care naşte, aşa cum aţi face-o pentru soţia voastră, pentru prietena voastră, pentru sora voastră care se pregăteşte să nască.
Simţiţi Iubirea, gentileţea, bunătatea din spaţiul vostru pur şi binevoitor...şi trimite-ţi această energie în cristal. E cao baterie pe care o încărcaţi cu iubire...şi chiar credeţi că acest lucru se întâmplă.
Apoi daţi-i drumul în apă. Veţi şti mereu unde se află...se va activa imediat pentru a trimite iubirea şi bunătatea noastră în apă.
Visez ca mii de persoane să facă acest lucru şi că toate apele Pământului sunt atinse şi...transformate.
Împreună, vom face ceva grandios...când suntem separaţi de ceilalţi ne simţim slabi, dar împreună facem miracole. Haideţi să îi dăm drumul!

Sursa : http://groups.yahoo.com/group/energianoua/message/8260