Pagini

3 aprilie 2011

Mesagerii- Tiiy, Isory, Sarim: Civilizaţia Sumeriană - Oraşul Zaledor

21 - I - 1995
Tiiy, Isory, Sarim: Civilizaţia Sumeriană - Oraşul Zaledor

În primul rând, trebuie să ne prezentăm. Aparţinem civilizaţiei sumeriene, care a locuit spaţiul în care vă aflaţi astăzi. Civilizaţia Kamor, căreia îi aparţineţi, ne-a găsit aici când şi-a început evoluţia pe Geea. Pas cu pas, am predat ştafeta acestui loc, astfel încât acum 14 mii de ani încă mai colaboram deschis cu voi. Etapele ulterioare au venit ca o necesitate, ca să vă puteţi descurca prin voi înşivă. În prezent, conjunctura de Apocalips ne permite să reluăm contactul, fiind o datorie a noastră să vă transmitem informaţii pe care în curând le veţi putea folosi. Geea, în afară de ceea ce cunoaşteţi, deţine sistemele pe care le-am construit în epoca în care locuiam la propriu această planetă, rolul lor fiind acela al conectării cu informaţia, cu vibraţia universală. Astfel, vă vom ajuta să puneţi în funcţiune această tehnologie pe măsură ce vă veţi trezi. Ca înfăţişare, avem cam 2.50 metri, în rest nu suntem cu nimic diferiţi de voi. Facem parte din echipele care au rămas aici pentru a proteja această tehnologie şi pentru a v-o putea împărtăşi.
Ne vom referi concret la Zona Românească, unde se află ascunse, sub ochii voştri, 7 oraşe sumeriene şi un sistem unitar de comunicare cu Universul. Vom vorbi numai despre trei zone: zona Munţilor Bucegi, cea a munţilor Rarău şi cea a munţilor Retezat. Oraşul Zaledor se află sub Bucegi, această zonă aşa-zis geografică reprezentând numai o faţetă exterioară care ne protejează. Mai toate vârfurile Bucegilor ascund emiţătoare, punctul central fiind Masivul Caraiman, care joacă rolul de amplificator. În interiorul acestor munţi sunt îngropate aceste elemente de tehnologie bazate pe cristale, posibilitatea de folosire a lor fiind numai mentală. Aceste lucruri vi le dăm acum ca să le ştiţi, dar folosirea lor depinde numai de voi. Punerea în funcţiune a acestora ar aduce ca efect, pe o rază de 630 Km, unele câmpuri de vibraţii înalte care ar putea folosi tuturor. Spunem că aceasta ar depinde numai de voi, deoarece în prezent vibraţiile joase sunt dominante la nivelul civilizaţiei terestre, şi declanşarea unui astfel de vulcan de lumină ar duce la înlăturarea acestor zone, deci oraşe întregi ar dispărea. Aceste date le transmitem nu pentru a vă speria, ci pentru a vă indica, de fapt, perspectiva pe care o aveţi lângă voi, şi care vă aşteaptă, aşa cum se spune: fericiţi cei ce vor crede şi fără să vadă...
Canalele de legătură care există sub Bucegi erau folosite de daci; de altfel, prin acestea se refugiau ei, fiind conduşi de un iniţiat care îi ajuta să treacă în dimensiunea noastră, adesea fără să-şi dea seama, lucru care i-a avantajat în numeroase rânduri... Dar trecut nu există; mulţi dintre cei care au mai fost aici s-au întors şi... vă veţi aminti, cu siguranţă, când vă veţi trezi. Aceste porţi între dimensiuni sunt şi astăzi deschise, iar prin colaborare aşteptăm să nu fim singurii beneficiari, ci oricare dintre voi să ne poată vizita. Acţiunea pe care o realizăm este în colaborare cu Misiunea România şi cu emisarii Confederaţiei Galactice, cărora adesea le oferim posibilitatea de a ateriza la bazele noastre, ajutându-i la construirea propriilor puncte stabile. Nimic nu este întâmplător şi nici nu ar avea de ce. Trei genuri de civilizaţii, de misiuni, de datorii se întâlnesc aici în prezent. Când în loc de bariere, între voi va exista colaborare, porţile Geei se vor deschide întregului Univers, şi veţi înţelege la propriu colaborarea universală. O lume întreagă vă aşteaptă să vă treziţi pentru a putea merge înainte. Odată pasul realizat, acesta va avea implicaţii asupra întregului sistem Phydelia, una dintre acestea fiind transformarea planetei Jupiter - cum îi spuneţi voi - într-o stea. Declanşăm această etapă, la fel ca şi aducerea a încă doi sateliţi în zona Geei, evenimente care vor urma prin intrarea de-a binelea în epoca Vărsătorului.
Probabil vă veţi întreba cum arată un emiţător; sunt coloane de cristale de circa o mie de metri înălţime şi 70 de metri în diametru, îmbrăcate cu un manşon format din stâncile munţilor. În jurul acestora sunt diferite laboratoare în care se află cei care lucrează pentru voi, ca să fiţi pregătiţi... Apelul pe care vi-l facem este de a reveni la Legile Universale prin metodele simple pe care le aveţi la îndemână, căci revenind la Lege, vă veţi putea recunoaşte ca entităţi divine, stăpâne ale Planului Fizic, libere şi responsabile. Situaţia actuală este paradoxală pentru majoritatea a oamenilor. Prin ridicarea vibraţiilor, punctele tradiţionale de referinţă îşi pierd valabilitatea, iar cele reale sunt neaşteptate, lucru cauzat de mentalitatea la care v-aţi adaptat identificându-vă cu atribute, cu un sistem educaţional valabil cel mult pentru această epocă, dar care şi acesta este depăşit. Lucrurile mari, din moment ce le puteţi înţelege, înseamnă că sunteţi deasupra lor, deci cu răbdare, printr-un efort individual, ele vor reintra în normal. Actul esenţial în această etapă este acela al deciziei voastre. Nu vă mai lăsaţi la voia întâmplării, căci întâmplare nu există, alegeţi odată pentru totdeauna polaritatea pe care o doriţi (-) sau (+), rău sau bine, urât sau frumos, iar dacă nu veţi oscila, veţi avea parte numai de ceea ce voi înşivă decideţi. Existenţa implică atât datoria cât şi dorinţa, iar cei care-şi caută numai dorinţa uită că singurul drum legal de a o realiza este făcându-ţi datoria, aceasta determinând ca Legea să fie de partea voastră.
Zona Rarăului este locul de maximă vibraţie a Geei în prezent. Aici se simte cel mai puternic influenţa satelitului de cristal Gentorem; de asemenea, este zona de intersecţie a celor 5 subzone în care este împărţită zona a 3-a a Geei pe hărţile Confederaţiei Galactice şi, de asemenea, zona oraşului sumerian Palmira; tocmai de aceea, aici sunt organizate şi taberele de vară ale ELTEI, tabere care reprezintă iniţierea unui oraş terestru în acest loc, cu acelaşi nume: Palmira. Deocamdată aceste lucruri le puteţi înţelege numai teoretic sau sub semnul extraordinarului, dar revenind la legalitate, realitatea îşi va spune cuvântul pe care îl veţi auzi nu numai în pagini scrise, ci cu propriile voastre simţuri. Cu cât căutaţi mai departe, cu atât mai mult riscaţi să nu ajungeţi nicăieri, dar cu cât vă veţi apropia de voi, veţi putea înţelege şi ce este mai departe. Pentru a putea cunoaşte e suficient că exişti; pentru a vă putea folosi creator, efortul depinde numai de fiecare...
Înţelegem că este dificil când baza materială vă solicită să depuneţi un efort continuu, dar daţi Cezarului ce-i al Cezarului, însă nu şi pe voi înşivă. Legile sunt foarte simple: Cei care iau vor plăti de zece ori, cei care dau vor primi de zece ori, astfel încât nu resursele vă lipsesc, ci organizarea folosirii lor. Când veţi învăţa să iubiţi, unde contează mai mult să dăruiţi decât să agonisiţi, să faceţi binele decât să alergaţi după el, veţi putea înţelege libertatea. Pare greu, dar este simplu. Dacă fiecare dintre voi s-ar interesa şi de soarta fraţilor săi, făcând acele lucruri pe care le poate face pentru ei, într-adevăr v-aţi putea schimba viaţa. Iubirea are nevoie de curaj, de cunoaştere, de informaţie, de a nu vă mai găsi probleme inutile, căci dând celorlalţi veţi putea primi de la cei care abia aşteaptă să vă ajute. Vom mai reveni cu informaţii la vremea potrivită.
La finele acestui volum vom ataşa harta Zonei Româneşti şi cea a Munţilor Bucegi, cu Zonele unde ne aflăm. Rolul acestora este acela de yantre, de imagini cu care, intrând în rezonanţă mental, vă veţi putea ridica gradul de conştienţă. Găsiţi-vă pe voi înşivă şi atunci nu va mai fi nevoie să ne căutaţi, veţi vedea că suntem aici. Salutul pe care-l folosim este acelaşi cu care v-aţi obişnuit şi care rezonează cel mai bine cu dinamica prezentului:
Prieteni, Lumină pe Geea, Solteris!

Va urma, 

Sursa : 'Viata pe Geea'