Pagini

2 aprilie 2011

Mesagerii- Elera: Sistemul Ilerius - Planeta Talen

11 - I - 1995, ora 22.00
Elera: Sistemul Ilerius - Planeta Talen

În continuare vă vom da câteva date referitoare la organizarea acţiunii noastre. Prin refacerea câmpului universal de comunicare între Silia şi RA, poarta de intrare în sistemul Phydelia a fost deschisă. Acest eveniment a avut loc acum 19 milioane de ani. A existat o perioadă în care accesul în interiorul sistemului era blocat de saharieni, dar odată cu refacerea acestei conexiuni s-au deschis şi posibilităţile noastre de a interveni. Orice echipaj care intră în acest sistem este controlat de locuitorii stelei centrale RA. Practic, în prezent există două căi de acces: una în zona periferică şi cea de-a doua în apropierea lui RA, înaintea primei planete. Întreaga acţiune pe care o realizăm, deşi se află sub semnul Confederaţiei Galactice, este organizată de pe steaua centrală, loc care, de altfel, este un fel de primărie a sistemului, deci zona cu vibraţia cea mai înaltă, din care sunt supravegheate civilizaţiile care se află în evoluţie pe cele 12 planete ale sistemului, ele fiind ajutate să păstreze sensul dinamicii universale.
Acţiunea în zona Geei cuprinde trei etape. Prima a fost marcată de aducerea în zona sa a satelitului artificial SI, pe care voi îl numiţi LUNA, de pe care vă putem ajuta mult mai uşor. Vom discuta poate altă dată detalii referitoare la acesta. O a doua etapă a reprezentat-o construirea unui sistem de sateliţi secundari, mai apropiaţi de Geea decât SI, deci un sistem de 14 sateliţi geostaţionari coordonaţi de pe un al 15-lea, denumit Gentorem, de asemenea cu orbită geostaţionară, dispus deasupra Zonei Româneşti. Rolul acestor sateliţi este de a transmite vibraţia universală, în acelaşi timp obişnuindu-vă cu ea. Deci, practic, ei au rolul de a regla acest flux astfel încât parametrii civilizaţiei terestre să fie menţinuţi pe linia de plutire până ce omul va deveni responsabil, şi astfel ca potenţialul distructiv pe care l-aţi creat, ca şi vibraţiile joase emise în permanenţă, să nu ducă la dezintegrarea planetei.
Aici suntem ajutaţi de prietenii noştri, sumerienii, şi ar fi bine să nu uitaţi că, deşi aveţi impresia că sunteţi singurii care populează Geea, mai există civilizaţii care evoluează tot aici, singurul motiv pentru care încă nu colaborează cu voi fiind faptul că voi încă nu vreţi. Şi aici este un alt paradox, consecinţă a blocajului mental, în faptul că preferaţi să vă temeţi decât să ne cunoaşteţi sau să colaboraţi. Universul fizic este infinit în timp şi în spaţiu, deci ar fi absurd să negaţi prezenţa noastră, dar, pentru a putea înţelege, încercaţi să realizaţi că suntem ca voi, chiar dacă ne deosebim ca formă sau lucrăm cu o tehnologie mai eficientă; la nivel real, universal, suntem fii ai aceluiaşi Tată, căci Unul este în toţi şi toţi sunt în UNUL.
Cea de-a treia etapă este ceea ce facem de aproape două mii de ani, şi anume restabilirea contactului direct cu voi, pentru a reveni la colaborarea universală, la prietenie, la posibilităţile reale pe care le aveţi. Cu cât vă apropiaţi mai mult de voi înşivă, cu atât putem colabora. Câtă vreme căutaţi în exterior, evitând să cunoaşteţi realitatea, acest lucru va părea ceva privilegiat, deosebit sau fantastic, dar trebuie să înţelegeţi că ceea ce este posibil, este posibil pentru oricine.
Deci, să dăm câteva date referitoare la comunicare. Instrumentele de care aveţi nevoie pentru a vă putea contacta sunt: reglementarea alimentaţiei la parametri din ce în ce mai apropiaţi de cei universali, până la revenirea la energia cauzală: Prana. De asemenea, Jurnalul, care este egal cu formarea unui sistem informaţional particular, prin care voi înşivă, ajutaţi de prietenii din dimensiunile astrale, să puteţi decodifica vălurile şi perdelele care sunt interpuse între exterior şi interior, până ce vă veţi recunoaşte în propria voastră manifestare şi veţi reuşi să o controlaţi. Al treilea element de bază este sexul, deci unificarea celor două câmpuri energetice Yin - Yang şi formarea unui sistem în armonie, deci neutru, în care pas cu pas să puteţi controla energia cosmică. Acest element însă, fără realizarea în prealabil a celorlalte două, le poate bulversa şi pe acestea. În situaţia actuală, revenirea la parametrii universali poate fi denumită "a doua naştere", în realitate fiind un proces de refacere în care nimic nu este gratuit, efortul fiind efectiv individual, şi prin acesta vă veţi putea recunoaşte ca individualităţi. Sensul evoluţiei universale este acela al normalităţii, metoda folosită fiind simplificarea, mai concret: sinteza. Astfel, este necesară trecerea de la logica analitică, duală, la logica sintetică, bazată pe triadă. Logica analitică aparţine exteriorizării, deci unei oscilaţii între două polarităţi. Logica sintetică necesită, însă, realizarea simultană a trei elemente. Dacă la nivel analitic comunicarea se realizează prin cuvântul rostit sau mental, la nivel sintetic aceasta se realizează prin imagine. PUTEREA CUVÂNTULUI, pe care ar trebui să v-o recunoaşteţi, o vedeţi pretutindeni în jur. Orice cuvânt este imagine care apoi se materializează la nivel fizic. Deci, situaţia actuală a civilizaţiei terestre vi se datorează, voi fiind cei care puteţi să o refaceţi prin trezire, prin revenirea la puterea cuvântului, implicându-vă responsabil în propriile voastre acţiuni. Ceea ce deja aveţi nu poate deveni mai bun dacă voi nu-l perfecţionaţi, iar aceasta se poate numai prin imaginaţie, şi ca rezultat concret este vorba de înfăptuire.
Dorinţa noastră este să ne înţelegeţi şi dincolo de ceea ce comunicăm. Puneţi-vă în situaţia noastră, de spectatori, de ajutoare, practic, într-un spectacol la care nimeni nu ştie să ceară ajutorul pentru că nu crede că poate să fie ajutat. Vă privim cum vă plimbaţi toată ziua, purtaţi de formele mentale pe care le generaţi, cum vă ucideţi fraţii din regnurile inferioare pentru a-i digera, cum vă luptaţi între voi pentru o bucată de materie în plus, cum pentru a realiza cariere îi exploataţi pe cei de lângă voi, cum atunci când greşiţi daţi vina unii pe ceilalţi. De ce toate acestea când tot ce există este şi al vostru?! Depinde numai de voi să continuaţi creaţia, să cereţi şi să vă daţi, să vă iubiţi pentru a putea iubi, să vă respectaţi pentru a putea respecta Legea, să vă treziţi pentru a putea înţelege.
Nu este greu atunci când ştii ce vrei, însă atunci când nu mai vrei, ai toate şansele să nu fii fericit vreodată. Deci, trezeşte-te, omule! De sute de ani de când ne aflăm aici v-am putut cunoaşte destul de bine pentru a ne permite să vă comunicăm. Adesea ne plimbăm printre voi materializându-ne corpuri asemănătoare cu cele pe care le aveţi, pentru a vă cunoaşte mai bine şi mai direct. Cum s-ar spune, nouă ne convine, după care ne întoarcem la navele noastre sau în bazele pe care le avem aici. Spre deosebire de alte epoci, în prezent nu ne mai ascundem şi navele noastre pot fi privite pretutindeni în Zona Românească, aceasta fiind cea mai concretă dovadă a faptului că suntem aici. Ne adresăm vouă într-un limbaj normal, fără aspecte oculte, neînţelese, pentru că ne adresăm tuturor. Trebuie să o luăm de jos pentru a putea ajunge sus, deci: Curaj, prieteni, Solteris!

Va urma,

Sursa: "Viata pe Geea"